Grid star
eveniment

NICUSOR DAN TREMURA CAND AUDE DE BASESCU – Candidatul PNL-USR fuge mancand pamantul de fostul presedinte al Romaniei. Basescu deja l-a linistit: “Ar avea ce sa invete” (Video)

Este clar: candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, va face orice pentru a evita o confruntare cu fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu (foto), la randul sau candidat la Primaria Capitalei, din partea PMP. S-a vazut cat se poate de clar din reactia pe care a avut-o Nicusor Dan in urma cu cateva zile.

Prezent la emisiunea “Dosar de politician” de la B1 TV, realizata de jurnalistul Silviu Manastire, Nicusor Dan a fost intrebat daca va participa la o dezbatere cu Traian Basescu. Nici gand, caci Nicusor Dan a precizat ca singura confruntare pe care si-o doreste este cu actulaul primar general al Capitalei, Gabriela Firea. De ce nu vrea Nicusor Dan o confruntare cu Traian Basescu este limpede: in opinia noastra candidatul PNL-USR nu va ar avea nicio sansa sa ii faca fata fostului presedinte. Desigur, nu credem ca Nicusor Dan ar face fata nici cu o confruntare cu Gabriela Firea.

In ceea ce-l priveste pe Traian Basescu, rugat sa comenteze reactia lui Nicusor Dan, acesta l-a umilit pe reprezentantul PNL-USR, explicand ca ar avea ce sa invete.

Iata reactia lui Nicusor Dan cand a fost intrebat daca ar fi de acord cu o confruntare cu Traian Basescu:

https://youtu.be/43I-qiYFMyw?t=57

Sunteti de acord sa intrati intr-o dezbatere cu Gabriela Firea, aici la B1 Tv sau in alta parte?

Fara indoiala.

Cu Traian Basescu ati fi de acord?

Aceasta lupta electorala este Dreapta si PSD, intre mine si Gabriela Firea, asta este lucrul care conteaza, si fara indoiala cu Gabriela Firea o sa intru intr-o dezbatere.

Dar cu Traian Basescu nu...

Despre alti candidati o sa vorbim la trimpul potrivit, dar cu Gabriela Firea fara indoiala, ca asta e lupta care conteaza.

Va cer un raspuns: da sau nu cu Traian Basescu, ati spus cu Gabriela Firea da, Traian Basescu nu, sa inteleg, mai degraba nu. Fac emisiuni cu dvs de foarte multa vreme, va cunosc limbajul non verbal.

Trebuie sa intelegeti, v-am spus vreau sa avem o dezbatere cu Gabriela Firea ca asta e dezbaterea care conteaza.

Iata raspunsul lui Traian Basescu:

“Cred ca lui Nicusor Dan i-ar prinde foarte bine o discutie cu mine, chit ca e publica, chit ca e privata. Ar avea ce sa invete”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani