Grid star
eveniment

TRADARE NATIONALA – Revolta lui Daniel Zamfir: “Cum nu aveti bani de alocatii, hotilor? Dar de furat, ati avut? De ce ati renuntat la taxa pe activele bancare? De ce ati renuntat impozitarea pe cifra de afaceri a multinationalelor?”

Guvernul PNL condus de premierul Ludovic Orban este acuzat de tradare nationala. Motivul: liberalii ofera facilitati si multinationalelor si bancilor, in timp ce pentru romani nu gasesc bani.

Revolta ii apartine senatorului PSD Daniel Zamfir (foto), in contextul in care reprezentantii Guvernului Orban au infierat decizia Senatului de a respinge Ordonanta de Urgenta prin care PNL refuza dublarea alocatiilor copiilor. In acest sens, Daniel Zamfir observa ca actuala Putere pretinde ca nu are bani pentru copii, insa gaseste resurse pentru a ajuta bancile si companiile multinationale. “Cum nu aveti bani de alocatii, hotilor? Dar de furat, ati avut? Tocmai a constat Curtea de Conturi un prejudiciu de 700 milioane lei!!!”, scrie Zamfir, pe pagina sa de Facebook.

Iata acuzatiile senatorului PSD Daniel Zamfir:

“Asadar, am avut dreptate! Ordonanta mizerabila care taia alocatiile copiilor a fost respinsa de PSD in Senat! Cum nu aveti bani de alocatii, hotilor? Dar de furat, ati avut? Tocmai a constat Curtea de Conturi un prejudiciu de 700 milioane lei!!!

Nu aveti bani, tradatorilor? De ce ati renuntat la taxa pe activele bancare? De ce ati renuntat impozitarea pe cifra de afaceri a multinationalelor din energie si telecomunicatii? Nu aveti bani, praduitorilor? De ce garantati 500 milioane pentru companii multinationale de asigurari?

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani