Grid star
eveniment

PNL, FLIT PENTRU USR-PLUS – Coalitia s-a rupt in doua

Razboiul dintre PNL si USR PLUS atinge cote inimaginabile, si pare ca liberalii vor da peste cateva ore lovitura de gratie partenerilor de coalitie cu care s-au aliat de nevoie, avand in vedere ca dupa alegerile parlamentare castigate de PSD au fost nevoiti sa bata palma pentru a avea voturile necesare ca sa guverneze.

USR-PLUS a anuntat vineri, 3 septembrie 2021, ce vrea sa faca premierul Florin Citu in sedinta de guvern de la ora 16.00.

Boicotul USR-PLUS

Partidele conduse de Dan Barna si Dacian Ciolos arata intr-o postare pe Facebook ca""premierul Florin Citu vrea sa adopte "marele plan de furt din bani publici - PNDL 3”.
Si anunta ca ministrii USR PLUS nu vor participa la aceasta sedinta:

"Astazi la ora 16:00 are loc o sedinta de guvern in care premierul Florin Citu vrea sa adopte marele plan de furt din bani publici - PNDL 3. Ministrii USR PLUS nu vor participa la aceasta sedinta.
Florin Citu nu mai are legitimitatea de a ocupa functia de prim-ministru, nici de a conduce sedintele de guvern”.

Scandal pe bani

Reamintim ca scandalul dintre USR-PLUS si PNL a inceput dupa ce seful Executivului l-a demis pe ministrul de Justitie, Stelian Ion, si asta pentru ca institutia condusa de acesta nu a emis un aviz cu privire la programul de investitii in mediul rural „Anghel Saligny” (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani