Grid star
eveniment

TRANZACTIE IN ANALIZA CONSILIULUI CONCURENTEI - Operatiunea trebuie autorizata de institutia condusa de Bogdan Chiritoiu

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) anunta ca analizeaza tranzactia prin care All4Labels Group GmbH din Germania intentioneaza sa preia compania Romprix Exim SRL din judetul Ilfov.

All4Labels Group GmbH face parte din Grupul All4Labels, un producator international de etichete, care detine in Romania compania All4Labels Romania SRL, in judetul Prahova, activa in productia si distributia de etichete autoadezive si tuburi.
Romprix Exim SRL produce si distribuie solutii de etichetare si, intr-o mica masura, alte produse si servicii auxiliare, cum ar fi panglici si imprimante, cartoane de hartie, markere si produse de ambalare si alte servicii si produse conexe.
"In conformitate cu prevederile Legii concurentei, aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de Concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege”, potrivit Consiliului.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani