Grid star
antreprenoriat

TRANZACTIE PE PIATA AGRO – Consiliul Concurentei si-a dat acordul: “Nu exista indoieli serioase”

Tranzactie pe piata agro. Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) si-a dat acordul pentru preluarea unei companii.

Mai exact, Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care companiile Maria Trading SRL si Agro-Chirnogi SA preiau societatea Agrirom SRL. In urma analizei efectuate, Consiliul Concurentei a stabilit ca operatiunea nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romȃneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, dar si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Redam comunicatul Consiliului Concurentei:

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care companiile Maria Trading SRL, Constanta, si Agro-Chirnogi SA, Calarasi, preiau Agrirom SRL, Constanta.

Maria Trading are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al animalelor vii, iar Agro-Chirnogi are ca principala activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

Agrirom activeaza in sectorul producerii si comercializarii de cereale, culturilor leguminoase si plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani