Grid star
eveniment

TRANZACTIE PE PIATA DE ALCOOL – Preluare de 70% din capitalul social. Societatea este infiintata in 1912

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Zarea S.A. va prelua companiile Domeniile Dealu Mare S.R.L,Vitis Prod S.R.L. si unele active ale Societatii de Promovare a Vinului S.R.L.

Astfel, Zarea va prelua 70% din capitalul social al companiilor Domeniile Dealu Mare si Vitis si o parte din activele Societatii de Promovare a Vinului care constau in marci comerciale si in curs de inregistrare, domenii web, conturile de social media, toate stocurile si activele fixe, potrivit institutiei condusa de Bogdan Chiritoiu.

Vinuri spumante

Zarea, infiintata in anul 1912, produce bauturi alcoolice si are un portofoliu de peste 20 de branduri din categoria vinuri spumante, aperitive si bauturi spirtoase. Cele trei companii preluate activeaza in productia si comercializarea de vinuri. Vitis administreaza plantatiile de vie, Domeniile Dealu Mare se ocupa de productie si crama, in timp ce distributia este operata de Societatea de Promovare a Vinului.

:In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea va evalua aceasta preluare in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani