Grid star
companii

TRANZACTIE PE PIATA MEDICALA – Consiliul Concurentei va da verdictul

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) analizeaza preluarea companiei Isokinetic Sport S.R.L., care detine clinica de reabilitare medicala si ortopedica Centrokinetic, de catre Agista Investments si Andrei Ioan-Bogdan.

Centrokinetic, o clinica specializata in recuperarea afectiunilor motorii, atat ortopedice, cat si neurologice era controlata, anterior acestei tranzactii, de medicul Andrei Ioan Bogdan.

Fond de investitii

Agista este un fond de investitii cu capital privat in curs de autorizare la Autoritatea de Supraveghere Financiara.

"In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei, care va evalua operatiunea in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege”.

Unda verde

Separata de aceasta speta, Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Ioan-Bogdan Buta si Mozaik Investment GmbH intentioneaza sa preia Untold Universe S.A si companiilor pe care aceasta le controleaza. Mozaik este o companie de investitii, cu birouri in Austria si Romania. Ioan-Bogdan Buta este un antreprenor local, fondator al festivalului Untold, organizat la Cluj-Napoca, si al festivalului Neversea, organizat in Constanta. Grupul Untold desfasoara activitati de management, marketing si publicitate si, preponderent, activeaza in industria divertismentului din Europa de Est, prin intermediul festivalului Untold.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani