Grid star
companii

TRENUL GARA DE NORD-AEROPORTUL HENRY COANDA – De cand se reia circulatia

Suspendat aproape doua saptamani pentru efectuarea unor lucrari, trenul care face legatura intre Gara de Nord si Aeroportul Henry Coanda, tren inaugurat de Klaus Iohannis (foto), isi reia circulatia.

Astfel, operatorul Transferoviar anunta pe Facebook ca incepand cu 9 februarie 2021 va relua circulatia trenurilor TFC pe ruta Bucuresti Nord - Aeroport H. Coanda.

Iata anuntul facut de Transferoviar:

"Stimati calatori, va informam ca incepand de maine, 09.02.2021, vom relua circulatia trenurilor TFC pe ruta Bucuresti Nord - Aeroport H. Coanda. Trenurile 15020 si 15021 vor fi anulate si maine.
Pentru actualizari in timp real va invitam sa consultati mersul trenurilor si rubrica Anulari / Intarzieri de pe siteul nostru www.transferoviarcalatori.ro".


Transferoviar anunta in 19 ianuarie 2021 (click aici pentru a citi) ca avand in vedere solicitarile CFR Infrastructura pentru efectuarea lucrarilor de intretinere a liniei de cale ferata pe relatia Bucuresti Nord – Aeroport H. Coanda , trenurile T.F.C. vor fi anulate in perioada 25.01.2021 – 13.02.2021”.

Tren inaugurat de Iohannis

In 21 septembrie 2020, Klaus Iohannis a participat la “deplasarea test cu trenul”, insa acest lucru s-a vazut ca o inaugurare (click aici pentru a citi).

Iar la nici doua luni de la punerea in functiune, linia se inchidea pentru efectuarea lucrarilor de intretinere.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani