Grid star
companii

TRENURILE SOARELUI PORNESC SPRE LITORAL SI DELTA DUNARII – Legaturi directe din toata tara

CFR Calatori a lansat vineri, 11 iunie 2021, programul estival de transport “Trenurile Soarelui”. Astfel, pana la data de 5/6 septembrie, turistii vor avea la dispozitie 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legaturi directe din toata tara cu statiunile de la Marea Neagra si cu Delta Dunarii.

Pentru ca toate regiunile tarii sa poata fi conectate in perioada verii cu destinatiile de vacanta cele mai cautate de pe litoralul romanesc, CFR Calatori anunta ca a pregatit un program variat care consta fie in prelungirea spre Mangalia – din 11/12 iunie – a circulatiei unor trenuri care aveau ca destinatie finala Bucuresti Nord, fie prin introducerea – din 25/26 iunie – de noi trenuri ce au ca destinatie exclusiva litoralul Marii Negre si Delta Dunarii.

Astfel, programul complet din 25/26 iunie este urmatorul:

38 trenuri directe (19 dus/19 intors) si ramurile aferente care pornesc din principalele orase, vor avea ca destinatie /plecare litoralul romanesc, din care 18 trenuri (9 dus/9 intors) au ca destinatie/plecare Mangalia;

32 de trenuri (16 dus/16 intors) vor asigura legatura capitalei cu litoralul si retur (12 perechi din Bucuresti Nord, 3 perechi din Bucuresti Baneasa, 1 pereche din Bucuresti Obor).

Pentru calatoria in Delta Dunarii, din 12 iunie 2021, trenurile RE 8007/RE 8653 si RE 8658/ RE 8008 vor asigura zilnic, pe intreaga durata a sezonului, legatura directa Bucuresti Nord – Tulcea Oras si retur. De asemenea, in fiecare zi, 4 trenuri (2 dus/2 intors) vor continua sa circule intre Medgidia si Tulcea.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani