Grid star
companii

TRENURILE ZAPEZII, LANSATE DUPA SARBATORI - Iata cu cat se reduc preturile la bilete si pe ce rute

CFR Calatori lanseaza Trenurile Zapezii 2021, oferta de calatorie valabila din 4 ianuarie pana pe 28 februarie 2021.

Astfel, turistii si pasionatii sporturilor de iarna se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinatie/plecare cele mai cautate statiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei si Vatra Dornei.

Reducerea de 25% se acorda de luni pana joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinatie una din statiile: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov, Vatra Dornei Bai hc sau Vatra Dornei:

“Se apropie o perioada mult asteptata de multi dintre noi care au dus lipsa partiilor de schi, a zapezii sau pur si simplu a unei plimbari in aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca in alti ani cu oferta „Trenurile Zapezii” pentru a va asigura o calatorie scutita de neplacerea cozilor pe sosele si unde nu trebuie sa stai tintuit in scaun pe toata durata calatoriei sau sa nu poti pleca cu mai mult de 3-4 tovarasi de drum.

Cu CFR Calatori poti transforma cateva ore de stres la volan intr-o perioada de relaxare cu toti prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur si simplu cu laptopul sau cartea ta preferata. Si totul la un pret cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri si mai mari pentru deplasarile la sfarsit de saptamana, intre statiuni” a declarat Dan Costescu, director general CFR Calatori.

Cu oferta Trenurile Zapezii 2021 pretul biletului pe ruta Bucuresti – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai putin fata de pretul intreg;

-pe ruta Satu Mare – Predeal pretul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai putin fata de tariful intreg;

-pentru ruta Constanta – Brasov pretul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai putin fata de tariful intreg, iar pentru ruta Iasi – Vatra Dornei Bai pretul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai putin fata de tariful intreg.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani