Grid star
interviuri

UMILIREA ROMANILOR TREBUIE SA INCETEZE – Senatorul PSD Radu Preda cere majorarea salariilor: “Oamenilor nu le place culesul de rosii prin Sicilia sau de masline prin Grecia, sau munca cu carca pe santierele din Vest. Se duc pentru ca nu au incotro” (Video

Iata o propunere pentru stoparea exodului romanilor in tari care ii trateaza doar ca pe o forta de munca ieftina. Salariile trebuie crescute la 2.500 lei lunar, astfel incat romanii sa nu mai plece in Sicilia la cules de rosii, in Grecia la cules de masline sau pe santierele din Vest.

Senatorul Radu Preda (foto) sustine intr-un interviu acordat Lumea Banilor ca nimeni nu si-ar mai dori sa isi lase familia si copiii pentru a munci in strainatate, daca ar avea asigurate venituri decente. In acest sens, liderul grupului PSD din Senatul Romaniei considera ca un salariu net de 2.500 lei pe luna, adica 5.000 lei pe familie, ar fi solutia pentru oprirea plecarii romanilor la munci in alte tari.

Iata declaratia senatorului PSD Radu Preda:

https://youtu.be/KGJSseNyd-k?t=255

“Noi nu avem nevoie de romani care sa fie vazuti doar ca o forta de munca ieftina, noi avem nevoie de romani care sa nu-si doreasca sa mai plece. Si va spun ca oamenii nu pleaca de acasa, de langa familie, de langa copil atunci cand au niste venituri care nu trebuie sa fie colosale. Daca noi ne ducem cu salariile undeva in zona a 2.500 lei net, adica 5.000 lei pe familie care munceste si care este de buna credinta, nu mai pleaca nimeni de aici. Oamenilor nu le place culesul de rosii prin Sicilia sau de masline prin Grecia, sau munca cu carca pe santierele din Vest. Se duc pentru ca nu au incotro”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani