Grid star
punguta cu doi bani

V-ati muta pe Marte? A fost deja proiectat un oras cam cat Brasovul (Video)

Cei interesati de explorarea spatiului cosmic ar trebui sa stie ca un birou de arhitectura a proiectat deja un oras pentru planeta Marte ce poate avea o populatie cam cat municipiile Brasov sau Galati.

Este vorba despre firma spaniola de arhitectura ABIBOO, ce are cate un birou atat in Madrid, cat si in SUA (la New York), si in India (la Chennai). Materialele prime ce ar putea fi folosite la contruirea primului oras de pe planeta Marte vor proveni de pe suprafata planetei respective. Orasul va putea gazdui 250.000 de oameni, care vor plati o suma indivduala de 300.000 de dolari in schimbul dreptului de a locui in acea localitate, informeaza Mediafax.

Localitatea se va numi Nüwa, dupa numele zeitei-mame Nu Wa din mitologia chinezeasca – o zeita care proteja oamenii. Orasul va fi dispus nu pe orizontala, ci pe verticala, in interiorul unor stanci aflate pe suprafata lui Marte. Oamenii se vor hrani cu microalge cultivate local si se vor putea distra aproape la fel ca pe Pamant, inclusiv practicand divere sporturi.

Totusi, nu va entuziasmati prea tare: constructia orasului Nuwa ar putea incepe in cel mai bun caz in 2054, fiind gata abia prin 2.100.

https://www.youtube.com/watch?v=YOD-AnqCexc&ab_channel=abibooarchs

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani