Grid star
companii

VANZAREA COMPANIILOR DE STAT – Avertisment din Parlament: “Urmeaza cea mai mare frauda din Romania”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avertizat de la tribuna Parlamentului ca Guvernul condus de Florin Citu (foto stanga, langa Ludovic Orban) va vinde CEC, Nuclearelectrica, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni:

“Urmeaza cea mai mare frauda din Romania”.

Potrivit lui Ciolacu, aceste societati valoreaza 10 miliarde euro.

Iata declaratiile facute de Marcel Ciolacu:

“Urmeaza cea mai mare frauda din Romania si cea mai mare ticalosie pe care poate sa o faca o coalitie pierzatoare in timpul unei crize economice. Aceea de a vinde bunul nostru. Ma refer la CEC, si am sa va propun un amendament pe care n-o sa va rog sa-l votati, pentru ca nu o s-o faceti. Si o sa vindeti CEC-ul. Ultima banca a romanilor va fi vanduta de domnul Citu la pachet cu Nuclearelectrica, cu Hidroelectrica, cu Aeroportul Otopeni. Urmeaza cea mai mare frauda. Este vorba de 10 miliade de euro, atat valoreaza aceste societati”.

Liber la vanzarea companiilor de stat

Reamintim ca  Guvernul a adoptat un Proiect de lege care abroga Legea 173 din 2020. Initiat de catre senatorul PSD Serban Nicolae, actul normativ suspenda timp de doi ani „orice operatiuni privind instrainarea participatiilor statului la companiile si societatile nationale, precum si la societatile la care statul are calitatea de actionar, incepute anterior intrarii in vigoare a prezentei legi”.
Deci, stopa orice privatizare a companiilor nationale, precum CEC Bank, Eximbank, Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz, Portul Constanta sau Aeroportul Otopeni (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani