Grid star
eveniment

VERDICTUL LUI PONTA IN SCANDALUL MOMENTULUI – Presedintele Pro Romania: “Internarea fortata a celor asimptomatici este o mare greseala”

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta (foto), dezvaluie ca internarea fortata a celor asimptomatici nu e o solutie, facand referire la noile masuri prevazute in legea carantinei si a izolarii aflata in dezbateri la Senat. Lege care a provocat numeroase controverse dupa ce s-a dovedit ca masurile impuse prin intermediul ei ar incalca grav libertatile romanilor.

Ponta remarca totodata faptul ca reprezentantii PNL nu respecta regulile impuse tot de catre ei, dand drept exemplu prefectul de Cluj, diagnosticat pozitiv cu coronavirus, care s-a externat la cerere din spital pe motiv ca este asimptomatic.

Presedintele PRO Romania subliniaza, in postarea sa de pe Facebook de marti, 14 iulie 2020, si faptul ca romanii nu vor mai dori sa respecte masurile, cat timp guvernantii care le impun nu le respecta la randul lor.

Redam postarea de pe Facebook a presedintelui Pro Romania, Victor Ponta:

1. Eu consider in continuare ca internarea fortata a celor asimptomatici este o mare greseala - acestia trebuie sa stea acasa izolati (daca incalca izolarea sa fie sanctionati foarte dur - dar solutia sa bagam pe toata lumea in spitale este si mai rea, chiar imposibila - spitalele vor fi pline cu bolnavi asimptomatici de Covid 19 si mii de bolnavi cu alte afectiuni vor deceda din lipsa de tratament)

2. Regulile si restrictiile in Romania NU se aplica ciocoilor lui Orban de la PNL - doar 'fraierii' de romani trebuie sa le respecte / daca acest Prefect considera (ca si mine - si multi altii) ca internarea obligatorie a asimptomaticilor este o prostie - trebuia intai sa demisioneze din functia de Prefect - reprezentant in teritoriu al unui Guvern absurd si incompetent!

3. Toata Propaganda, apelurile siropoase, amenintarile si sanctiunile vor avea efect ZERO - cat timp romanii vad zi de zi ca exact guvernantii care platesc Propaganda, fac apeluri si stabilesc sanctiuni sunt primii care nu respecta nimic / contractul social intre Guvern si popor a fost rupt iremediabil / increderea si respectul NU mai exista / forta si minciuna institutionalizata ( tipice sistemelor totalitare) nu vor avea niciun succes!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani