Grid star
eveniment

VOUCHERE IN VALOARE DE 50 EURO – Beneficiarii: familiile cu copii, pensionarii cu venituri mici

PSD propune acordarea de vouchere, a cate 50 de euro, la fiecare doua luni, pentru achizitia alimentelor de baza, de catre familiile cu copii, persoanele cu dizabilitati si pensionarii cu venituri mici.

O alta propunere a social-democratilor de sprijinire a categoriilor vulnerabile este si acordarea unor vouchere a cate 30 de euro lunar, timp de 7 luni, celor peste 156.000 de elevi cu burse sociale, pentru achizitia de rechizite, haine si alimente. Ambele propuneri fac parte dintr-un plan mai amplu de stabilizare si rezilienta economica si sociala pe care PSD il va propune in scurt timp in cadrul Coalitiei de guvernare.
PSD considera ca este binevenita orice alta propunere din partea partenerilor de guvernare care se poate veni in sprijinul populatiei si al economiei nationale si care poate fi sustinuta de sursele de finantare disponibile in acest moment.

Iata anuntul PSD:

PSD saluta faptul ca partenerii liberali din Coalitia de guvernare sustin propunerea social-democrata privind acordarea de vouchere, a cate 50 de euro, la fiecare doua luni, pentru achizitia alimentelor de baza, de catre familiile cu copii, persoanele cu dizabilitati si pensionarii cu venituri mici.
In privinta valorii finale a acestor vouchere, PSD considera ca aceasta trebuie stabilita  in cadrul Coalitiei de guvernare, pe baza datelor economice privind impactul bugetar, numarul estimat de beneficiari si sursele de finantare disponibile.
O alta propunere a PSD de sprijinire a categoriilor vulnerabile este si acordarea unor vouchere a cate 30 de euro lunar, timp de 7 luni, celor peste 156.000 de elevi cu burse sociale, pentru achizitia de rechizite, haine si alimente.
Ambele propuneri fac parte dintr-un plan mai amplu de stabilizare si rezilienta economica si sociala pe care PSD il va propune in scurt timp in cadrul Coalitiei de guvernare.
Totodata, PSD considera ca este binevenita orice alta propunere din partea partenerilor de guvernare care se poate veni in sprijinul populatiei si al economiei nationale si care poate fi sustinuta de sursele de finantare disponibile in acest moment
".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani