Grid star
it

ZOOM POWERED – Cea mai noua platforma de continut lansata de Vodafone Romania

Vodafone Romania si-a lansat propria platforma de continut despre cele mai noi tendinte si lansari din sectorul tehnologiei.

Zoom powered by Vodafone gazduieste cele mai recente stiri din domeniul tehnologiei, oferind publicului un continut actual si original.

Platforma are alocata o rubrica in care vor fi urcate recenziile smartphone-urilor nou lansate si disponibile in portofoliul Vodafone. Tot aici, se adauga un modul de tips & tricks dedicat clientilor fideli ai operatorului, despre cum pot utiliza tehnologia la potentialul sau maxim.

Zoom powered by Vodafone este segmentata in trei categorii principale:

- Devices;

- Video;

- Zoom In.

Mai exact, in cadrul celor trei categorii utilizatorii vor regasi articole si videoclipuri despre dispozitive, respectiv despre inovatiile momentului de pe piata, recenzii ale smartphone-urilor puse la dispozitie de catre Vodafone Romania, tutoriale si quiz-uri.

Totodata, vizitatorii si fanii Vodafone vor avea ocazia sa primeasca sfaturi si trucuri citind articole si recenzii semnate de catre unii dintre cei mai importanti influenceri romani de la acest moment. (click aici pentru a vedea platforma)

*Cititi aici mai multe detalii

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani