Grid star
eveniment

100 MILIOANE EURO, PLATITI AIUREA – Politia Romana are masini colorate ca-n Germania, dar n-a observat ca sunt inscriptionate gresit (Galerie foto)

483 de milioane de lei, adica echivalentul a 100 de milioane de euro – atat a platit Ministerul Afacerilor Interne la inceputul acestui an pentru 6.744 de automobile contractate de la Dacia la Mioveni, precum si doua exemplare Dokker produse in Maroc. Cu toate acestea, nici MAI, nici Inspectoratul General al Politiei Romane nu au fost in stare sa vada ca noile masini sunt inscriptionate gresit.

Ne referim la capotele autoturismelor, unde apare scris „POLITIA”, iar nu „AITILOP”, ca la vechile exemplare. De ce este necesar sa apara „AITILOP”, iar nu „POLITIA”? Simplu: pentru ca soferii sa poata vedea textul corect scris in oglinda retrovizoare, atunci cand in spatele lor merge un autovehicul al IGPR.

vechile modele de automobile ale Politiei Romane
sursa foto: Cugetliber.ro

Deci inainte ca sefii din Politie sa aiba intalniri secrete cu interlopii, mai bine s-ar preocupa de probleme simple, ca sa evite caderea in ridicol.

noile modele de automobile ale Politiei Romane
sursa foto: Promotor.ro

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani