Grid star
banci

699.000 LEI PENTRU ANTREPRENORI – Prin Libra Internet Bank

699.000 lei pentru antreprenori. Aceasta este suma maxima pe care antreprenorii romani o pot accesa prin Libra Internet Bank.

Concret, banca acorda credite cu 50% garantie pentru afacerile mici si mijlocii, in cadrul programului COSME. Programul este implementat impreuna cu Fondul European de Investitii (FEI), potrivit unui anunt publicat de Libra Bank, miercuri, 02 septembrie 2020.

Beneficiarii eligibili in cadrul programului COSME sunt antreprenorii care isi desfasoara activitatea in toate domeniile existente. Ne referim inclusiv la sectorul agricol sau la profesiile liberale.

In acelasi context, potrivit anuntului facut de Libra Bank, 120 de luni este perioada maxima de rambursare. Perioada este stabilita in functie de destinatia creditului si tipul de beneficiar.

Un alt avantaj pentru antreprenorii interesati, il constituie comisionul de garantare, care in acest caz este 0%.

Totodata, banca ofera clientilor IMM credite pentru sustinerea investitiilor in digitalizare. 70% este garantia europeana, suportata de Fondul European de Investitii (FEI). Clientii bancii pot beneficia de aceasta facilitate pana pe 31 decembrie 2020.

Elena Ionescu, director Divizia Fonduri Europene, Libra Bank, a declarat:

“Traversam in continuare o perioada complicata, in care bancile au datoria sa vina cu solutii. Noi, la Libra, sprijinim firmele romanesti sa investeasca in tehnologie ori sa isi asigure nevoile de finantare ale activitatii curente cu un grad foarte mare de acoperire prin garantii europene, mulţumita parteneriatului nostru de durata cu Fondul European de Investitii.”

*Cititi aici anuntul Libra Internet Bank

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani