Grid star
eveniment

A FOST NEVOIE SA MOARA OAMENI – Strigat disperat catre regimul Iohannis-Orban

A fost nevoie sa moara oameni”. Asa isi incepe o figura publica strigatul disperat catre regimul presedintelui Klaus Iohannis (foto dreapta) si al premierului Ludovic Orban (foto stanga), amintind propozitia rostita de Werner in noiembrie 2015, imediat dupa demisia prim-ministrului Victor Ponta in urma tragediei de la Colectiv.

Este vorba despre fostul ministru PSD al Transporturilor Razvan Cuc, care denunta incompetenta guvernarii Iohannis-Orban in lupta impotriva pandemiei de COVID-19. Intr-un mesaj publicat pe Facebook marti, 6 octombrie 2020, Cuc aduce in discutie insuficienta medicamentelor, aglomeratia din spitale, precum si numarul de morti care continua sa creasca. Situatia este agravata de nepasarea guvernarii PNL – mai precis, a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care intarzie darea in folosinta a spitalului mobil din comuna Letcani, judetul Iasi. Asta cu atat mai mult cu cat judetele Iasi si Neamt sunt in topul infectarilor cu coronavirus, adauga ex-ministrul.

Redam postarea lui Razvan Cuc, insotita de cele doua fotografii pe care le-a publicat politicianul:

'A fost nevoie sa moara oameni...'

? 'A fost nevoie sa moara oameni pentru ca Guvernul sa demisioneze' - asa ati spus in 2015 si aparent nu doar ca va mentineti declaratia, ci actionati in consecinta, domnule presedinte Iohannis. Conduceti un guvern care, cu fiecare zi care trece, nu face altceva decat sa isi arate incompetenta.

? Sistemul sanitar este depasit. Medicii se plang ca nu mai sunt medicamente pentru a trata bolnavii de COVID-19, spitalele sunt pline, iar zi de zi avem record negativ de romani care ajung la ATI. Astazi am avut dublu record negativ. Au fost inregistrate, din pacate, cele mai multe decese - 73. Cati oameni trebuie sa mai moara ca Nelu Tatarelu - asa cum ii spun prietenii cu care imparte spagile - sa avizeze spitalul modular de la Letcani?

? De o luna de zile spitalul mobil de la Letcani a fost autorizat si isi asteapta pacientii din Moldova. Mai e nevoie doar de semnatura ministrului Sanatatii pentru ca cele 250 de paturi, dintre care peste 100 de ATI, sa fie ocupate. Este obligatoriu ca acest spital modular sa functioneze! Datele oficiale arata ca judetele Iasi si Neamt sunt in top 5 judete in privinta numarului de cazuri. Cate persoane mai trebuie sa moara, domnule Tataru, ca sa puneti pixul pe avize si sa lasati spitalul sa functioneze?

? Nu astept un raspuns ci va cer, in numele cetatenilor, sa lasati politica si sa aveti grija de sanatatea romanilor!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani