Grid star
banci

A TREIA EMISIUNE DE OBLIGATIUNI CEC BANK – Valoarea, peste 100 milioane euro Tranzactionarea se face de vineri pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti

A treia emisiune de obligatiuni emisa de CEC Bank, banca cu capital de stat, intra la tranzactionare pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti vineri, 24 februarie 2023.

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) anunta ca intra la tranzactionare obligatiunile CEC Bank, in valoare de 119,3 milioane euro pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti. Obligatiunile vor intra la tranzactionare sub simbolul bursier CECRO28E, aceasta fiind a treia emisiune emisa de CEC Bank anul acesta si admisa la tranzactionare la Bursa. Alte doua emisiuni de obligatiuni, in valoare de peste 650 de milioane de lei au intrat la tranzactionare pe 17 februarie 2023.

Plasament privat

Obligatiunile au fost oferite sub subscriere in cadrul unui plasament privat la care au participat 15 obligatari, persoane juridice. CEC Bank a emis un numar de 1.193 de obligatiuni negarantate, senioare, nepreferentiale, eligibile pentru cerinta minima de fonduri proprii si pasive eligibile, denominate in euro, avand o valoare nominala unitara de 100.000 euro.

Dobanda

Obligatiunile au o maturitate de 5 ani, cu scadenta la 7 februarie 2028 si o rata fixa, anuala a cuponului de 7,5% pana in februarie 2027 si o dobanda flotanta, cu plata trimestriala, incepand cu mai 2027, conform EURIBOR la 3 luni, +4.485%. Aceasta este prima emisiune de obligatiuni cu dobanda fixa in primii 4 ani si dobanda variabila in ultimul an emisa la Bursa de Valori Bucuresti.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani