Grid star
eveniment

ACUZATII LA ADRESA PREMIERULUI ORBAN - “Doar ca marile lanturi straine de supermarketuri sa prospere”

Acuzatii grave la adresa premierului Ludovic Orban (foto) si a PNL.

Partidul Social Democrat sustine intr-o postare pe Facebook ca liberalii au esuat in sustinerea economiei si a educatiei, ca au sacrificat viitorul a milioane de copii.

Democratii acuza ca Ludovic Orban si PNL au condamnat la saracie sute de mii de familii care traiesc din legumicultura, doar ca marile lanturi straine de supermarketuri sa prospere.

Reactia PSD vine dupa ce mai multi liberali, in frunte cu ministrul de Finante Florin Citu au mers luni, 23 octombrie 2020, la sediul PSD pentru a depune scrisoarea deschisa adresata presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, in care i se cere retragerea de pe listele pentru parlamentare a persoanelor cu probleme penale (click aici pentru a citi).

Cu toate ca PSD a anuntat clar ca nu are pe liste astfel de persoane.

Iata postarea facuta de PSD pe Facebook

“Romanii mor cu sutele, zilnic! Spitalele sunt in colaps! Bilantul pandemiei a depasit 10.000 de victime! Acesta este rezultatul esecului dramatic al #PNL in privinta controlului pandemiei!

La fel au esuat si in sustinerea economiei si a educatiei! Au #sacrificat viitorul a milioane de copii si i-au exilat intr-o lume in care fac educatie on-line fara tablete, internet sau manuale digitale.

Orban si PNL au condamnat la #saracie sute de mii de familii care traiesc din legumicultura, doar ca marile lanturi straine de supermarketuri sa prospere.

In schimb, prioritatea lui Citu si a gastii sale isterico-penibile sunt scrisorile deschise. PNL crede ca, facandu-se de ras la poarta PSD, poate distrage atentia romanilor de la catastrofa din #sistemulsanitar sau de la miile de firme locale pe care le-au adus in pragul falimentului.

Praduitorilor, romanii vor #testare accesibila tuturor, #spitale sigure, #joburi stabile si #scolideschise, nu circ, hotie si scrisori deschise!
RomaniiTrebuieSaStie”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani