Grid star
analize

Aderarea la euro. Masurile luate de Guvern

In fata unei pozitii realiste privind aderarea la euro, Florin Citu o da din nou in…reforma. Citeste in stele cum ca actuala guvernare nu vrea sa faca reforme. Un pic de discretie pe teme „sfinte” nu ar fi rea din partea domnului Citu. Am cam vazut ce au facut asa zisele sale reforme.
Au ramas rani in societate si economie pe care acum incercam sa le pansam. Din perspectiva domnului Citu, a face reforme inseamna cel mai probabil a pune sare pe acele rani.
In alta ordine de idei, sunt chiar curioasa cum merge dialogul domnului Citu cu domnul Barna. Cand vedem parteneriatul?

De cand Guvernul a anuntat un pachet de masuri, nu perfecte, nu suficiente, dar mai mult decat orice s-a facut in ultimii doi ani, asistam o carcoteala. O carcoteala a celor care au fost luni de zile la guvernare si singurul lucru prin care s-au afirmat a fost incapacitatea de adaptare.
Colegii din USR nu au inteles cand au fost la guvernare ca nu se mai pot comporta precum in opozitie, cand erau foarte acizi in cuvinte, caci, nu-i asa (?), nu este mare efort doar sa vorbesti.
Nu vreau sa reamintesc aici de ce si cum a plecat USR din guvern, dar acela a fost un moment care a aratat ca USR se simte mai bine in opozitie. Pentru ca intotdeauna este mai usor sa povestesti despre ce vei face sau sa critici pe altii pentru ce fac sau ce nu fac.
Este si asta o optiune de viata, inclusiv de viata politica.

Sursa: facebook Laura Vicol

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani