Grid star
eveniment

APA CALDA SE OPRESTE IN BUCURESTI – Iata zonele afectate in Capitala condusa de Nicusor Dan

Bucurestiul sub Nicusor Dan: se opreste apa calda la Spitalele Matei Bals si Colentina. Insa lucrurile nu se opresc aici.

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) anunta ca incepand de joi se desfasoara lucrari de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare in mai multe zone din sectoarele 2, 4 si 5 din Capitala. Astfel, vor fi efectuate urmatoarele lucrari de remediere a avariilor pe:

-Conducta Magistralei DN 800 in portiunea cuprinsa intre Camera de Comert si Palatul Parlamentului. Furnizarea apei calde pentru un numar 60 blocuri si institutii din sectoarele 4 si 5 va fi sistata pana marti, 7 septembrie 2021, ora 20.00;

-Conducta DN 500 in portiunea cuprinsa intre strazile Petre Ispirescu si Drumul Sarii intersectie cu Calea 13 Septembrie. Furnizarea apei calde pentru un numar 91 blocuri din sectorul 5 va fi sistata pana miercuri, 8 septembrie 2021, ora 20.00;

-Conducta DN 700 pe Bulevardul Stefan cel Mare, in portiunea cuprinsa intre Calea Floreasca si Bulevardul Barbu Vacarescu. Furnizarea apei calde pentru un numar 26 blocuri din sectorul 2 va fi sistata pana sambata, 4 septembrie 2021, ora 22.00:

“Precizam ca furnizarea apei calde pentru Institutul National de Boli Infectioase ”Prof. Matei Bals” si Spitalul Clinic Colentina va fi oprita, avand in vedere amplasarea acestor unitati medicale pe traseul pe care se vor desfasura lucrarile de remediere. Lucrarile sunt esentiale pentru pregatirea sistemului de termoficare si pentru functionarea acestuia in conditii de siguranta in sezonul viitor de incalzire”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani