Grid star
eveniment

APA CALDA SI NICUSOR DAN – Primarul Capitalei se spala pe maini si arunca pisica in biroul guvernantilor. Cum justifica faptul ca bucurestenii se spala cu apa rece

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei (foto stanga, langa Florin Citu), sustinut la alegeri de PNL-USR-PLUS, a fost votat de bucuresteni. Insa apa calda nu prea e.
Iar de la preluarea mandatului, problemele cu termoficarea se intensifica. Bucurestenii s-au convins pe propria piele in aceasta iarna cu privire la caldura si apa calda, iar acum, ca este vara, sunt blocuri din Bucuresti unde curge doar apa rece.

Revizie la ELCEN

Primarul dreptei unite se spala insa pa maini si da vina pe ELCEN, companie aflata in subordinea Ministerului Energiei.
Nicusor Dan a declarat miercuri, 2 iunie 2021, ca problemele din ultimele 2-3 saptamani, din Bucuresti nu sunt „cauzate de noi”, ci de ELCEN, companie aflata in subordinea Ministerului Energiei, institutie condusa de ministrul Virgil Popescu.

Iata declaratiile facute de Nicusor Dan:

”Eu am vrut sa fiu tot timpul foarte echilibrat in relatia cu ELCENUL. Dupa cum stiti, as dorit sa preluam ELCENUL, bineinteles platind statului, Ministerul Energiei contravaloarea, tocmai pentru a nu mai fi tot timpul aceasta pasare de raspundere intre ELCEN si Termoenegetica, compania noastra.
Pot sa va spun ca problemele din ultimele 2-3 saptamani, din Bucuresti, nu sunt cauzate de noi, sunt cauzate de ELCEN pentru ca au decis sa intre in revizie simultan, cu doua centrale”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani