Grid star
eveniment

SUBDEZVOLTARE PENTRU NEAMT – Parlamentarii PNL-USR-PLUS au respins amendamentele deputatei PSD Oana Bulai vizand investitii in infrastructura

Regimului PNL-USR-PLUS nu-i pasa nici cat negru sub unghie de judetele conduse de catre reprezentanti ai opozitiei. Este cazul judetului Neamt, care, pentru simpla vina de a avea un PSD-ist in fruntea consiliului judetean (respectiv Ionel Arsene), se vede nevoit sa indure subdezvoltarea, din cauza ca parlamentarii coalitiei de guvernare au refuzat sa prinda in bugetul pe 2021 sume pentru investitii in infrastructura.

Nu mai devreme de marti, 2 martie 2021, in plenul reunit al Parlamentului, alesii PNL-USR-PLUS au respins toate cele trei amendamente propuse de catre deputata PSD Oana Bulai (foto) privind o serie de investitii in judetul Neamt. Ne referim la realizarea unor retele de apa si gaze naturale, precum si la reabilitarea unei scoli.

Iata lista amendamentelor si a voturilor cu care au fost respinse (click aici pentru video):

- alocarea sumei de 700.000 lei pentru realizarea obiectivului „Infiintare retea de alimentare cu apa in comuna Boghicea, judetul Neamt”. Sursa de finantare: fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

Amendament respins cu 113 voturi pentru, 197 contra si 3 abtineri;

- alocarea sumei de 4.145.000 lei pentru realizarea obiectivului „Alimentarea cu gaze naturale a localitatilor Lutca si Sagna, din comuna Sagna, judetul Neamt”. Sursa de finantare: fondul de rezerva al Guvernului.

Amendament respins cu 118 voturi pentru, 195 contra si 2 abtineri;

- alocarea sumei de 5.769.000 lei in vederea realizarii obiectivului „Reabilitare scoala generala comuna Poenari, judetul Neamt”. „Prin realizarea acestei investitii, se urmareste modernizarea scolii din comuna Poenari (judetul Neamt), astfel incat sa asigure conditii decente de invatare pentru copii, dar si siguranta acestora pe tot parcursul orelor”, a explicat Oana Bulai.

Amendament respins cu 117 voturi pentru, 196 contra si 2 abtineri.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani