Grid star
eveniment

FERPAR – Romanian business council regreta trecerea in nefiinta a Altetei Sale Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan

Romanian Business Council in Emiratele Arabe Unite (UAE) deplange decesul Altetei Sale Sheikh Saeed bin Zayed Al Nahyan.

Iata anuntul:

"Cu profunda tristete si regret, noi, membrii Romanian Business Council in UAE - uaerobc.com, reprezentati de Presedintele nostru de Onoare, Alteta Sa Sheikh Hamdan bin Khalifa bin Hamdan Al Nahyan, si Presedintele Consiliului, Domnul Marius Marinoff, am aflat despre trecerea in nefiinta a Altetei Sale Sheikh Saeed bin Zayed Al Nahyan.

In aceste momente de indurerare, transmitem cele mai sincere condoleante Presedintelui Emiratelor Arabe Unite, Altetei Sale Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan. Gandurile noastre se indreapta catre familia indoliata si intregul popor al Emiratelor Arabe Unite, cu care ne simtim strans legati prin relatiile de prietenie si colaborare construite de-a lungul timpului. Le suntem alaturi si ii asiguram de intreaga noastra solidaritate si compasiune.

Doliu

Avand in vedere aceste zile de doliu, am hotarat sa suspendam toate activitatile noastre si indemnam membrii nostri sa respecte aceste trei zile de reculegere si meditatie.

In semn de respect, am decis sa amanam comunicatul nostru de presa, care era initial programat pentru data de 29 iulie 2023, privind evenimentul nostru de lansare oficiala si raportul de activitate pentru 2022/2023. Noul termen pentru acesta va fi data de 9 august 2023”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani