Grid star
eveniment

AU EXPLODAT PLATILE CU CARDUL IN TRANSPORTUL PUBLIC – Comision zero. Orasele in care este implementat sistemul

Aproape 2 milioane de plati digitale s-au inregistrat in transportul public, in martie 2021, in plina pandemie, de trei ori mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut si incomparabil mai mari decat in 2019 (122.000).

Solutia de plata contactless a calatoriei in mijloacele de transport in comun a fost implementata de BCR si partenerii sai in 16 orase din Romania, incepand cu 2018.

Modul de plata

Astfel, orice posesor de card bancar Mastercard sau Visa, cu facilitate contactless, indiferent de banca emitenta, poate sa-si achite calatoria prin simpla apropiere a cardului, telefonului, ceasului sau a altui dispozitiv cu tehnologie NFC de validatoarele disponibile in masini, in mediu deplin securizat. Potrivit BCR, calatoria platita contactless se face cu comision zero.

Pana in prezent, solutia de plata contactless a fost introdusa de BCR in orasele: Sibiu, Arad, Oradea, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Resita, Ramnicu Valcea, Pitesti, Buzau, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Sighisoara, Bucuresti si Botosani.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani