Grid star
eveniment

SENATUL CUMPARA LIMUZINE CU SCAUNE INCALZITE – Se pun la bataie peste 4 milioane lei. A fost lansata licitatia pentru achizitia a 22 de masini de lux (Document)

Senatul condus de Alina Gorghiu (foto centru) a demarat licitatia pentru achizitia a 22 limuzine cu scaune incalzite, iar suma care va fi cheltuita este de 4,5 milioane lei. Anuntul a fost postat pe SEAP, portalul de achizitii publice.

Criteriul de atribuire este pretul cel mai mic, iar bolizii trebuie sa fie pe benzina. In contractul de atribuire sunt precizate si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca limuzinele alesilor.

Astfel, limuzinele trebuie sa aiba:

-norma de poluare euro 6;

-culoarea negru metalizat;

-minim 250 cai putere;

-consumul mixt, maxim 10 litri/100 km.

-cutie viteze automata, minim 6 trepte.

Limuzinele trebuie sa fie dotate si cu oglinzi exterioare incalzite si reglabile electric, geamuri laterale + luneta cu tenta de culoare + atermice, dar si geamuri laterale cu rama cromata. O alta cerinta din caietul de sarcini este ca limuzinele sa fie dotate cu instalatie spalare faruri, scaune fata plus bancheta spate incalzite, tapiterie scaune si bancheta spate din piele/alcantara, culoare negru, tetiere reglabile pe inaltime, sistem pornire motor fara cheie.

 Elementele de confort:

- volan multifunctional imbracat in piele;

-cotiera spate rabatabila;

-radio cu comenzi pe volan si sistem de conectivitate Bluetooth + DAB;

-- pachet fumatori;

-- suport lombar scaune fata.

Livrarea autoturismelor

"Livrarea se face la sediul achizitorului din Calea 13 Septembrie nr. 1-3, sector 5, Bucuresti. Toate cheltuielile de livrare (asigurare RCA, transport, incarcare/descarcare, manipulare si livrare la sediul beneficiarului) sunt suportate de catre furnizorul autoturismelor. Receptia si livrarea vehiculelor tip limuzina, pe benzina, se va face de catre furnizor la sediul Senatului Romaniei, acestea incheindu-se cu semnarea de catre ambele parti a unui proces verbal de predare-primire.

In programul receptiei autoturismelor se va verifica aspectul exterior si interior, functionarea, indeplinirea cerintelor impuse prin specificatiile tehnice etc.

Soferii vor fi instruiti

Ofertantul declarat castigator are obligatia de a pune la dispozitia autoritatii contractante persoane specializate care sa instruiasca un numar de 10 persoane (personal tehnic si conducatori auto) care vor administra/exploata aceste autoturisme. Livrarea autoturismelor se va face in termen de 150 de zile de la data semnarii contractului, dar nu mai tarziu de 01.12.2023".

 

 

 

 

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani