Grid star
criptomonede

BINANCE CRESTE OFERTA LA 100 DE CRIPTOMONEDE PE PLATFORMA DIN JAPONIA – Bursa cripto pluseaza puternic in Tara Soarelui Rasare, dupa lansarea filialei japoneze la 1 august

Binance Japonia a dezvaluit la finalul lunii august planurile sale de a-si extinde oferta pe platforma lansata recent in Tara Soarelui Rasare la cel putin 100 de criptomonede, potrivit Bloomberg. Decizia luata la scurt timp dupa ce bursa cripto a intrat pe piata japoneza este o mutare semnificativa, in conditiile in care oferta „de pornire” a fost de 34 de tokenuri listate la tranzactionare.

Gilda Popa

Bloomberg noteaza ca Tsuyoshi Chino, reprezentantul Binance Japonia, a declarat ca bursa cripto va urmari sa asigure lichiditatea si sa aduca cele mai bune practici de piata, prin cooperarea cu alte burse japoneze.

El si-a exprimat, de asemenea, speranta ca autoritatile locale vor implementa un regim de reglementare cuprinzator care ar putea crea un cadru legislativ adecvat pentru ca industria cripto sa se dezvolte.

"Simt ca exista o intentie clara de a crea o situatie previzibila cu reglementari bine dezvoltate si de a permite afacerilor sa aiba loc in acel mediu”, a declarat Tsuyoshi Chino.

Astfel, Binance Japonia intentioneaza sa extinda oferta actuala de 34 de tokenuri disponibile pe exchange, dintre care 32 pe platforma de tranzactionare spot, la 100 de active cripto. Si acest lucru, intr-un orizont foarte apropiat de timp.

Binance a reintrat pe piata din Japonia la 1 august

Bursa cripto si-a relansat platforma in Tara Soarelui Rasare la 1 august 2023 dupa ce a plecat in 2018 din cauza unor probleme de reglementare.

"Suntem mandri sa anuntam lansarea Binance Japan, noua noastra platforma conceputa pentru piata japoneza. Credem ca aceasta este o piatra de hotar semnificativa in calatoria Web3 a tarii si speram sa oferim o experienta cripto de calitate utilizatorilor nostri din Japonia.

Cunoscut anterior ca SAKURA Exchange BitCoin, Inc. (SEBC), furnizorul local de servicii de exchange cripto licentiat pe care Binance l-a achizitionat in noiembrie 2022 si-a schimbat numele comercial in Binance Japan Inc.”, a transmis Binance la acel moment.

Intr-o prima etapa, printre cele 34 active digitale activele digitale acceptate la Binance Japonia, s-au numarat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), Polygon (MATIC), Litecoin (LTC) si multe altele.

Este de mentionat ca acesta este cel mai mare numar de active oferite de orice schimb de criptomonede din tara. Clientii au avut la dispozitie doua saptamani, pana la jumatatea lunii august, sa se conformeze noilor reguli Know Your Customer (KYC) conforme cu legislatia japoneza si sa inceapa activitatea de tranzactionare pe noua platforma.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani