Grid star
antreprenoriat

BUCHAREST FOOD SUMMIT, EDITIA A VI-a - Intalniri cu decidentii care conteaza

Bucharest Food Summit, editia a VI-a, se va desfasura intre 11-13 octombrie 2023. Toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil.

La eveniment vor participa oameni de afaceri cunoscuti, dar si din alte domenii.

Iata anuntul Bucharest Food Summit:

Gabriel Biris, unul dintre cei mai importanti avocati din Romania, fost secretar de stat la Ministerul de Finante, un mare specialist in taxe si impozite:

"Noi, Biris Goran SPARL, suntem bucurosi sa sustinem din nou BucharestFoodSummit editia a VI-a, 11-13 octombrie 2023, pentru ca este o excelenta platforma de discutii, generatoare de idei valoroase pentru dezvoltarea lantului alimentar romanesc, de la furca la furculita. BucharestFoodSummit ne aseaza la aceeasi masa cu producatorii, marii retaileri, bancherii importanti, dar si cu conducatorii din mediul academic si autoritatile centrale. Sprijinim astfel o platforma unica in Romania, care creeaza sinergiile de care este neaparata nevoie pentru dezvoltarea sectorului alimentar, esential in asigurarea atat a securitatii alimentare, dar si a dezvoltarii prin colaborare".

Gabriel Pantu, Alpha DC Solutions, sustine:

"In legatura cu BucharestFoodSummit, trebuie sa recunosc, calitatea informatiilor distribuite a fost absolut remarcabila! A fost cu adevarat o experienta inestimabila sa particip la acest eveniment. Prezentatorii au reusit sa ofere o perspectiva vasta asupra provocarilor si oportunitatilor din mediul antreprenorial actual.

Discutiile intense si prezentarile captivante au acoperit o gama variata de subiecte, de la strategii de afaceri inovatoare si marketing digital pana la gestionarea echipei si dezvoltarea personala. Faptul ca informatiile au fost prezentate intr-un mod interactiv si practic a fost cu adevarat impresionant, oferindu-ne solutii aplicabile si bune practici pe care le putem implementa in propriile noastre afaceri".

Beneficiaza de reducerea de 15% la taxa de participare pana pe 7 septembrie 2023! Respecta banii, pentru ca toata lumea te asteapta la #BucharestFoodSummit, editia a VI-a, 11-13 octombrie 2023.

La BucharestFoodSummit, editia a VI-a, 11-13 octombrie 2023, toti participantii pot expune gratuir mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Sponsori: Smart Home Development (Platinum), ComputerLand Romania (Sponsor Gold), Auchan, Eutron Invest Romania ( Sustainability Sponsor)

Parteneri: Biris Goran SPARL, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti , HORA,

Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro, RomaniaFunctioneaza

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani