Grid star
eveniment

CHELOO DE LA PARAZITII, CONTRA LUI ARAFAT – Revolta: “Botnita lui Lady Arafat ma insulta!... Nu voi mai cumpara alimente din magazine. O sa cumpar de la taranii care nu au loc sa-si vanda produsele in supermarket sau piata”

Este momentul in care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie”. Acesta este indemnul cunoscutului rapper Cheloo (foto), de la trupa Parazitii.

Cheloo a publicat luni, 6 iulie 2020, un text de revolta pe pagina sa de Facebook, intitulat “Asasinat administrativ al spiritului”, in care anunta ca nu va mai cumpara alimentele de baza de la marile lanturi de magazine, refuzand astfel sa umple buzunarele marilor retaileri, ci de la taranii care nu au loc sa isi vanda produsele in piata sau in supermarketuri.

De asemenea, Cheloo de la Parazitii il acuza pe Raed Arafat ca induce panica in randurile populatiei si anunta ca va refuza “botnita lui Lady Arafat” caci este insultatoare. “O sa ajungem sa fim obligati sa ne cumparam,fiecare, cate un apartament, in cazul in care ne imbolnavim, sa avem unde sa ne izolam. Totul pentru bunastarea lui Arafat”, scrie Cheloo.

Prezentam comentariul lui Cheloo de la Parazitii, postat pe Facebook:

“Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotnita!!! Spitalele refuza sa interneze pacienti cu simptome de Covid. Oameni cu temperatura de peste 38°, stare generala proasta si tuse accentuata, sunt trimisi in izolare la domiciliu, fara a fi testati. Testele se fac pe programare si, pana cand le vine randul, liber la promenada

In schimb, Arafat induce panica in randurile populatiei. Matematica fricii. Tine-i inspaimantati si vinde-le botnite.

O sa ajungem sa fim obligati sa ne cumparam,fiecare, cate un apartament, in cazul in care ne imbolnavim, sa avem unde sa ne izolam. Totul pentru bunastarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botnita lui Lady Arafat ma insulta!

Facand parte din categoria celor care nu conteaza decat in sondaje, o sa fac tot posibilul ca masca sa devina un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Refuz sa mai umplu buzunarele marilor retaileri, abtinandu-ma , pe cat posibil, de la cumparaturile saptamanale.

Nu voi mai cumpara paine, carne, lapte, branza si alte alimente de baza din magazine.

O sa cumpar, ce nu reusesc sa produc in gradina proprie, de la taranii care nu au loc sa-si vanda produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul in care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Va urez un Covid pacut in continuare!

P.s. O sa cred in virusul vedeta doar in momentul in care mortii vor fi adunati din santuri cu buldozerele.

Deocamdata, doar banii se aduna in conturile cui trebuie”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani