Grid star
eveniment

CITU A BATUT PSD – Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu dezvaluie: “Citu a depasit in 6 luni imprumuturile facute de guvernarile PSD in 3 ani!”

Imprumuturile ministrului de Finante Florin Citu au crescut in 6 luni, cat altele in 3 ani. Caci Florin Citu a depasit cu mult fostul Guvern PSD, in ceea ce priveste imprumuturile facute.

Datele au fost oferite de fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu (foto), aceasta acuzandu-l pe Florin Citu ca din cauza sa pana si nepotii romanilor vor fi indatorati. De asemenea, Olguta Vasilescu subliniaza ca in pofida imprumuturilor masive, nici pensiile, nici salariile nu au crescut.

Iata postarea de pe Facebook a Liei Olguta Vasilescu:

Citu a depasit in 6 luni imprumuturile facute de guvernarile PSD in 3 ani! Va amintiti ce lozinca aveau in campanie? 'Va imprumutati ca sa dati pensii si salarii, iar nepotii nostri vor plati datoriile voastre!' Iata ca se imprumuta de cinci ori mai mult si nu cresc nici pensii, nici salarii! Pe ce se duc banii? Astazi (n.r. - luni, 15 iunie 2020) a evitat iarasi o solicitare a comisiilor parlamentare de a da explicatii pe ce cheltuieste banii imprumutati!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani