Grid star
punguta cu doi bani

Citu, abandonat de Turcan (Foto)

Ce-o fi cu ministresa Muncii Raluca Turcan (foto 1 stanga)? Banuim ca ati observat deja: din fotografia de grup facuta vineri, 20 august 2021, la lansarea candidaturii premierului Florin Citu (foto 1 dreapta) pentru presedintia PNL, madam Turcan nu a binevoit sa faca act de prezenta.

Presa deja a inceput sa scrie din ce in ce mai insistent ca daca Florinache va fi ales sef peste liberali, o va zbura pe Raluca Turcan din Guvern si – mai mult – o va lasa chiar si fara functia de prim-vicepresedinte al PNL. In prezent, cei patru prim-vicepresedinti ai Partidului National Liberal sunt Rares Bogdan, Iulian Dumitrescu, Mircea Hava si Raluca Turcan. Ei bine, targul vorbeste ca Florin Citu vrea sa-i raspopeasca pe Hava si Turcan, inlocuindu-i cu Gheorghe Flutur si Lucian Bode.

In fine: va lasam sa va delectati singuri cu poza de grup de vineri. Va mai spunem doar ca atunci cand presa l-a intrebat pe Citu de ce lipseste Turcan, prim-ministrul a balmajit ca ministresa Muncii ar fi in vacanta, dar cica totul e in regula, din moment ce organizatia judeteana PNL Sibiu (pe care Turcan o conduce) si-a anuntat deja sprijinul pentru Florinache. Ce sa zicem... Sa fie-n bafta lui!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani