Grid star
business capital

CITU E IN LUMEA LUI – Premierul Romaniei traieste intr-o realitate paralela: “Nu insinuez nimic, lui Citu nu-i place bautura”

Premierul Romaniei Florin Citu (foto) traieste in lumea lui. Intr-o realitate paralela. Acuzatia este lansata de cunoscutul senator PSD Daniel Zamfir.

Concret, Daniel Zamfir se refera la declaratia recenta a lui Citu, conform careia cresc atat puterea de cumprarare, cat si veniturile romanilor, fapt care ar confirma ca ar fi fost luate cele mai bune masuri. Senatorul Daniel Zamfir precizeaza insa ca realitatea in care traiesc toti romanii este cu totul alta. Si anume, in viata reala puterea de cumparare si veniturile nu au crescut, intrucat au avut loc scumpiri in lant la carburanti, energie, fructe, legume, paine, carne si alte prooduse de baza.  

“Asadar, in lumea lor, totul e fantastic, ei o duc bine, isi fac firme de consultanta si fura din banii europeni, in lumea noastra, cea reala, romanii saracesc”, a scris Daniel Zamfir, sambata, 12 iunie 2021, pe pagina sa de Facebook, facand urmatoarea completare: “Nu insinuez nimic, lui Citu nu-i place bautura”.

Iata comentariul senatorului Daniel Zamfir:

“Doua lumi paralele

Citu: ‘Creste puternic puterea de cumparare a romanilor! Asa arata o revenire in forta a economiei! Veniturile romanilor cresc cu adevarat, nu doar pe hartie! Am luat cele mai bune masuri si se vede! Asta inseamna guvernare liberala, putere de cumparare mai mare pentru toti romanii!’

In viata reala:

Scumpiri la:

-carburanti cu 29%

-Fructe cu 20%

-Legume cu 15%

-Paine cu 30%

-Carne cu 21%

-Energie cu 17% si urmeaza 25% de la 1 iulie

-Faina si malai cu 25%

-Ulei cu 12%

Asadar, in lumea lor, totul e fantastic, ei o duc bine, isi fac firme de consultanta si fura din banii europeni, in lumea noastra, cea reala, romanii saracesc.

P.S. Declaratia lui Citu a fost facuta la Zalau pe taramul palincii.

Nu insinuez nimic, lui Citu nu-i place bautura...”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani