Grid star
eveniment

CONTRACTELE SEMNATE DE MINISTRUL DEZVOLTARII – Valoarea acestora. Cum vor fi folositi banii

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a semnat 71 de noi contracte finantate prin componentele C5 – Valul Renovarii si C10 – Fondul Local din Planul National de Redresare si Rezilienta.


Contractele au fost incheiate intre autoritatile publice locale din 46 de unitati administrativ-teritoriale si Ministerul Dezvoltarii, si au o valoare totala de 569.611.146,10 lei.

Destinatia fondurilor

Astfel, prin Valul Renovarii, au fost semnate 58 de contracte, in valoare totala de 563.700.155,75 lei, cu 33 de autoritati locale, pentru lucrari de eficientizare energetica si asigurarea sigurantei seismice si la incendiu a blocurilor de locuinte si a cladirilor publice.
Prin Fondul Local, potrivit ministerului Investitiilor, au fost semnate 13 contracte, in valoare totala de 5.910.990,35 lei, cu 13 autoritati locale, pentru realizarea documentatiilor de amenajarea teritoriului si de planificare urbana.
Pana in prezent, prin cele doua componente ale PNRR, au fost semnate 511 contracte de finantare, a precizat ministrul dezvoltarii.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani