Grid star
banci

CREDIT IMOBILIAR FARA AVANS – Patria Bank a lansat “Patria Acasa”. Imobilul trebuie sa valoreze minim 80.000 euro

Patria Bank revolutioneaza sistemul de creditare prin lansarea unui nou serviciu ce are ca scop achizitia de imobile fara achitarea unui avans (asa cum se practica pana la acest moment).

Mai exact spus, “Patria Acasa” este un credit ipotecar fara avans. Acesta se adreseaza clientilor care doresc sa isi achizitioneze o noua casa sau un nou imobil in proprietate si nu dispun de bani pentru avans, potrivit unui comunicat emis recent de reprezentantii bancii.

Un avantaj si totodata un element de noutate, consta in faptul ca potentialii cumparatori pot aduce drept garantie bancii, fie:

- un alt imobil detinut de familia restransa (aici este vorba despre: parinti, sot sau sotie, copii, frati sau surori, ginere sau nora);

- de partenerul / partenera de viata al solicitantului de credit.

In ambele cazuri, acesta / acestia vor deveni participanti la creditare si vor capata calitatea de codebitori.

In acest context, important de retinut este faptul ca imobilul achizitionat prin creditul “Patria Acasa”, trebuie sa insumeze 80.000 de euro sau echivalentul in lei. Totodata este necesar sa indeplineasca anumite specificitati:

- sa fie situat intr-o zona urbana mare sau metropolitana;

- in garantie, pe langa imobilul achizitionat prin credit poate fi adus un extra imobil, situat de asemenea intr-o zona urbana mare si / sau imprejurimi, mai subliniaza reprezentantii bancii in comunicat.

Elena Nicodinescu, Manager Dezvoltare Produse Patria Bank, a declarat:

“In ultimul timp tot mai multi colegi din unitatile aflate in orasele mari au conversatii cu clientii despre dorinta acestora de a se muta intr-o locuinta mai mare, de preferat cu curte. De cele mai multe ori, le lipsesc banii de avans sau nu doresc sa foloseasca economiile acumulate pentru avans. Pornind de la acest feedback, in special pentru cei care locuiesc in orasele mari, aglomeratii urbane, am imbunatatit produsul de achizitie imobil Patria Acasa, inlocuind avansul in bani cu o garantie suplimentara pusa pe un imobil pe care il detin deja, ei, parintii, rudele apropiate sau partenerii de viata, impreuna cu care pot participa la credit pentru o noua locuinta. Este un produs potrivit clientilor din orașele mari: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Braila, Arad, Pitesti, Sibiu, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Alba Iulia, Sighisoara, Slatina, Ramnicu Valcea si imprejurimi - al caror ritm de viata s-a modificat semnificativ in perioada pandemiei”.

*Cititi aici mai multe detalii

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani