Grid star
analize

Cum s-a furat?

O dezvaluire de o uriasa importanta a fost facuta de Cristian Petraru, fostul sef al Directiei de organizare a proceselor electorale din Autoritatea Electorala Permanenta. Informatiile furnizate de acesta au fost preluate de mai multe site-uri. Ele sunt explozive. Rezulta cu claritate ca, dincolo de furtisagurile clasice, care se intampla la capatul tuturor campaniilor electorale, de aceasta data avem de-a face cu un furt major. Decisiv. Si perfect organizat. Sub aparenta unei defectiuni a unui biet soft. Evident, apartinand STS.

Pe scurt, situatia este urmatoarea. Cu cateva ore inaintea alegerilor, fara ca operatorii sa fi fost in prealabil instruiti, STS a implementat un soft pe care l-a achizitionat in secret, fara niciun fel de transparenta, de la o asa-zisa societate oarecare specializata in IT. Si tocmai acest soft a dat rateuri dupa rateuri. Si a blocat ore in sir intregul sistem. Acest soft este cauza nepotrivirilor atat de numeroase intre procesele verbale si poza lor pe tableta.

Numarul de greseli aparent neintentionate a fost urias. La nivelul intregii tari. Acolo unde reprezentantii partidelor politice au reactionat si au protestat, disputa a ajuns la birourile electorale. Ele, in absenta functionarii respectivulu soft, au fost puse in situatia de a transa lucrurile si respectiv disputa in favoarea si respectiv in defavoarea uneia sau alteia dintre parti. Numai ca in toate birourile electorale, reprezentantii partidelor politice pot forma intelegeri si majoritati, luand decizii care dezavantajeaza un competitor sau altul.

Alegerile pe care le-a aplaudat presedintele Klaus Iohannis au fost mai fraudate ca niciodata. In mai toate localitatile, cetatenii au votat degeaba. Fiindca rezultatele au fost trucate de un soft asa-zis defect, astfel incat opera de masluire a ajuns sa fie finalizata in modalitatea pe care am prezentat-o mai sus de catre comisiile electorale. Pentru ca frauda sa fie bine batuta in cuie, intr-un mod absolut „aleatoriu”, in fruntea comisiilor electorale, in cele mai sensibile locuri din tara, cum a fost de pilda Capitala, au fost plasati judecatori si procurori luati direct de pe baricadele luptei anti-PSD. Procurori si judecatori nemultumiti de unele dintre masurile luate de majoritatea parlamentara din jurul PSD legate de administrarea actului de justitie si de modul de promovare al magistratilor. „Aleatoriu” au ajuns in fruntea acestor comisii fix semnatarii petitiilor pentru desfiintare Sectiei speciale de anchetare a magistratilor.

Ca sa fiu mai exact, este vorba de programul de insumare al datelor din toate procesele verbale. Mai intai, ceea ce au retinut tabletele, care lucreaza dupa un program al STS, nu se potriveste deseori cu procesele verbale. In al doilea rand, insumarea acestor date s-a facut in mod defectuos. in al treilea rand, repartizarea mandatelor, care este o operatiune extrem de complicata, s-a facut la randul ei gresit, pentru ca softul achizitionat pe ultima suta de metri de catre STS nu a functionat asa cum trebuie. Aparent, rezultatul alegerilor a fost dat peste cap in urma unor erori tehnice. in realitate, frauda a fost atent elaborata. Este o frauda politica si electorala majora. Originea ei se afla la decidenti. La cei care au organizat in acest an alegerile. Serviciul de tehnica speciala a fost doar instrumentul. O institutie militarizata, un serviciu secret, caruia i s-a incredintat soarta procesului electoral. Suntem singurul stat din Uniunea Europeana in care un serviciu militarizat, condus practic de la nivelul CSAT, institutie prezidata de presedintele Romaniei, devine arbitru al procesului electoral. si de aceea a iesit ce a iesit. Si de aceea l-am auzit pe presedinte grabindu-se sa transeze lucrurile si sa acopere uriasa mizerie, prin afirmatia ca alegerile din Romania s-au desfasurat in buna ordine.

Sursa: Corectnews.com

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani