Grid star
eveniment

DEZASTRUL LUI NICUSOR DAN – Apa calda, data in urmarire generala. Parcurile, in paragina. Animalele purtatoare de boli, ca la ele acasa

Nicusor Dan a fost prezentat in campania electorala ca salvatorul Bucurestiului si “aducatorul” de apa calda, insa agentul termic este in multe zone ale Capitalei “dat in urmarire generala”. Lucru care se intampla inclusiv miercuri, 15 septembrie 2021.


Nu este insa singura problema. Parcurile aflate in administrarea municipalitatii sunt intr-o stare deplorabila, toata vara bucurestenii au fost “mancati” de tot felul de insecte, iar sobolanii s-au plimbat pe strazi.

Nicusor Dan a venit la conducerea Primariei Capitalei avand in spate o multime de reclame si un PR care il prezentau ca marele “salvator” al orasului. Ce se intampla insa la aproape un an de la preluarea mandatului este vizibil cu ochiul liber.

Apa calda

In primul rand, problema apei calde, atat de mult pomenita in campania electorala, si in clipurile de promovare, ramane o mare problema. Aproape in fiecare zi sunt blocuri in care agentul termic este oprit. Chiar miercuri, 15 septembrie 2021, Termoenergetica a anuntat zonele si blocurile in care apa calda curge rece. (click aici pentru a citi).

Bucurestiul, prietenos cu animalele purtatoare de boli

Bucurestiul in 2021 ar putea fi declarat un oras prietenos cu animalele. Din pacate, cu cele care transmit o multime de boli.
Sobolanii tind sa devina „animale de casa”, iar o alta specie a lovit in aceasta vara Capitala. Ne referim la tantarii purtatori ai virusului West Nile, care, potrivit specialistilor, poate fi mortal.
Respectivele „zburatoare” au fost raportate in vara ca se plimbau nestingherite prin oras. Primaria Capitalei condusa de Nicusor Dan intarziase "putin” dezinsectia si deratizarea, insa, intr-un final, a anuntat ca incepe atacul.

Parcurile, in paragina

Si in ceea ce priveste parcurile aflate in administrarea Primariei Capitalei situatia este dezastruoasa. Odata mandria Capitalei, Cismigiul si Parcul Herastrau sunt acum aproape de ruina. O trista amintire a ceea ce erau acum nu mult timp. Banci rupte, mizerie. Insa Nicusor Dan ii asigura pe romani ca situatia se va remedia. Cam in doi ani. Adica aproape de terminarea mandatului.

Iata ce declara edilul in 30 august:

“Acum ne ocupam de curatenie, dar modernizarea parcurilor nu se poate face rapid, de azi pe maine. Promit insa bucurestenilor ca, in doi ani de zile, parcurile bucurestene vor arata mult mai bine, fiindca vor beneficia de investitii si lucrari de modernizare”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani