Grid star
eveniment

ALEGERI SUA 2020. Ce se intampla in Pennsylvania, statul care ar putea transa cel mai rapid cursa electorala

UPDATE 21.40:

Joe Biden conducea, vineri seara, in statele cheie Pennsylvania, Nevada, Arizona si Georgia, cu marje mici in fata lui Donald Trump.

In Pennsylvania, potrivit Antena 3, Biden s-a plasat, in a doua parte a zilei, in fata lui Trump, explicatia fiind numararea voturilor prin corespondenta, atat de contestate de Trump

Pana la aceasta ora, Pennsylvania se pare ca ramane statul care ar putea transa cel mai rapid cursa electorala
 
In Georgia, voturile vor fi renumarate.

UPDATE: 12.58:

Donald Trump Jr, (foto 2 dreapta) fiul cel mare al presedintelui american, a facut apel ca tatal sau sa duca un “razboi total” in legatura cu acuzatiile, nesustinute de dovezi, de frauda electorala, relateaza AFP si DPA, potrivit stirileprotv.

Cel mai bun lucru pentru viitorul Americii este ca (presedintele Donald Trump-n.r.) sa duca un razboi total in legatura cu aceste alegeri, pentru a expune fraudele, inselatoriile, votantii morti sau care s-au mutat din statul lor, care dureaza de prea mult timp. ”, a scris pe Twitter Donald Trump Jr.

Postarea sa a fost imediat restrictionata de Twitter.

foto: latimes.com

Presedintele SUA Donald Trump a denuntat intr-o declaratie de presa facuta pentru prima data dupa noaptea alegerilor tenative de a-i fi „furata” victoria si a anuntat o batalie in justitie.

Donald Trump a spus ca o numarare a „voturilor legal exprimate” ar arata ca el este castigatorul alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie:

“Daca numeri voturile legale, eu castig cu usurinta. Daca numeri voturile ilegale, atunci ei incearca sa ne fure alegerile”, a declarat Donald Trump, potrivit digi 24, fara a aduce dovezi sau argumente.

Justitia sa decida

El a denuntat un „sistem corupt”, „sondaje fabricate”, a repetat ca ii este furata victoria si a invocat in sprijinul sau rezultatele bune pe care republicanii le-au avut in alegerile pentru Congres.

Presedintele in exercitiu a cerut sa fie oprita numararea voturilor „care au venit tarziu”, sustinand ca a castigat deja in mod categoric in multe state-cheie:
„Cred ca justitia va trebui sa decida in cele din urma”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani