Grid star
business capital

DONATIE DE 650.000 LEI - ALRO ajuta institutiile si organizatiile responsabile cu prevenirea si combaterea efectelor generate de COVID – 19 (Documente)

Grupul ALRO a facut donatii de peste 650.000 lei catre comunitatile in care isi desfasoara activitatea, asigurand totodata un mediu de afaceri local etic, sigur si sanatos.

In contextul generat de pandemia COVID – 19, Grupul ALRO a venit in ajutorul societatii si a comunitatilor in care activeaza, acordandu-le suport si sprijin financiar angajatilor companiei si familiilor lor, prin implementarea unui numar de 45 de initiative in folosul acestora.

In egala masura, conform unui comunicat al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), ALRO a facut mai multe donatii in bani si echipamente medicale, atat institutiilor aflate la nivel local, cat si celor nationale implicate in prevenirea si combaterea raspandirii coronavirusului.

ALRO contribuie la bunastarea comunitatilor in care activeaza prin redirectionarea unor cheltuieli substantiale generate de activitatea de aprovizionare a Grupului, cu un numar de peste 3.600 de furnizori.

Grupul ALRO este considerat unul dintre pilonii economiei romanesti. In acest sens, ii este atribuita o responsabilitate incomensurabila in ceea ce priveste grija pentru mediu si pentru sanatate. (Click aici pentru a citi Raportul de sustenabilitate aferent anului 2019).

* Cititi aici comunicatul publicat de BVB despre Grupul ALRO

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani