Grid star
eveniment

DOUA SAPTAMANI DE PRETURI MICI PE LITORAL – Promotie la inceput de sezon. Iata tarifele

Programul "Litoralul pentru toti” cu preturi mici continua pana in 18 iunie 2023. Turistii se pot caza in hotelurile din statiunile de la Marea Neagra cu tarife ce pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoana, preturile fiind cu pana la 70% mai mici decat cele din varf de sezon.

Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), pana in18 iunie romanii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoana, pret ce include doar cazare, fara mic dejun, la un hotel de 3 stele din statiunea Venus. In statiunea Mamaia, preturile pornesc de la 101 lei/noapte/persona in camera dubla, oferta valabila la un hotel de 3 stele, iar in statiunile din sudul litoralului, tarifele incep de la 57 lei/noapte/persoana in camera dubla la un hotel de 3 stele.

Preturile la all-inclusive

Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la preturi ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoana in camera dubla la o unitate de 3 stele din statiunea Jupiter. Rezervarile se pot face direct, la hotel, dar si prin intermediul agentiilor de turism. La fel ca la editiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate si cu vouchere de vacanta.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani