Grid star
eveniment

EXCLUSIV: LUDOVIC ORBAN IL ATENTIONEAZA PE CITU – Presedintele PNL explica pentru Lumea Banilor: "Raspunderea pentru ce face Vilceanu ii apartine lui Citu si sustinatorilor sai"

Peste 1,5 milioane de romani traiesc din salariul minim, insa ministrul de Finante Dan Vilceanu, propus si sustinut de premierul Florin Citu, habar nu are care este acesta (click aici pentru a citi). Asta dupa ce habar nu a avut cat a fost inflatia. Doua momente care arata ca Vilceanu nu e deloc potrivit pentru a conduce Ministerul Finantelor.

Asa cum se stie, liderul PNL Ludovic Orban a fost singurul care a votat in Biroul Politic National impotriva desemnarii lui Vilceanu ca ministru de Finante. Intr-o declaratie exclusiva pentru Lumea Banilor, Orban a declarat ca si-a exprimat public rezervele fata de numirea lui Vilceanu ca ministru de Finante. Intrebat de ce a a tinut premierul Florin Citu sa-l sustina cu toate puterile pe Vilceanu, Orban a explicat ca Dan Vilceanu si premierul sunt in relatii apropiate: „E cel mai apropiat om din partid de Citu”.

De asemenea, presedintele PNL a mai precizat ca raspunderea pentru ce face Vilceanu ii apartine lui Citu si sustinatorilor sai.

Iata declaratia acordata de Ludovic Orban pentru Lumea Banilor:

"Eu mi-am exprimat punctul de vedere in cadrul Biroului Politic National. Mi-am exprimat public rezervele fata de numirea sa in functie. Intrebati-l pe domnul Citu, nu pe mine. Sunt relatii apropiate, stiu eu... E cel mai apropiat om din partid de Citu. Raspunderea pentru ce face Vilceanu ii apartine lui Citu si sustinatorilor lui”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani