Grid star
eveniment

EXCLUSIV: PINALTI, EXECUTAT SILIT – ANAF vinde imobilul detinut de firma controlata de familia fostului primar Gheorghe Stefan. Pretul de pornire: 860.000 euro (Document)

ANAF executa silit familia lui Gheorghe Stefan, zis “Pinalti” (foto), fost primar al municipiului Piatra Neamt si fost presedinte al clubului de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt. Este vorba mai exact un imobil detinut de una dintre firmele controlate de familia lui Gheorghe Stefan.

Concret, ANAF a scos la licitatie o casa si terenul detinut de societatea Best GSG SRL (vezi facsimil). Trimisa in judecata de DNA, alaturi de Gheorghe Stefan, pentru complicitate la spalare de bani si condamnata de Curtea de Apel Bacau la plata unei amenzi de 30.000 de lei, Best GSG SRL este controlata, conform informatiilor publicate in presa, de copiii lui Gheorghe Stefan.

Revenind la executarea silita, ANAF – Serviciul Executari Silite Cazuri Speciale Regional Iasi – a scos la licitatie proprietatea detinuta de Best GSG SRL Iasi, compusa din:

-teren intravilan in suprafata de 1.323;

-constructie – corp administrativ in suprafata construita la sol de 488 mp, suprafata desfasurata de 1952 mp si suprafata utila de 1573 mp, 4 niveluri (S+P+M+E), construit din caramida;

Imobilul este compus dupa cum urmeaza:

-subsol - garaj, casa scarii, hol, sapte camere, doua arhive, magazie si un birou;

-parter – sala de sedinte, trei birouri, doua holuri, casa scarii, salon expozitie, cinci grupuri sanitare, arhiva, camera paznic;

-mezanin – sala sedinte, patru birouri, oficiu, trei holuri, casa scarii si zece grupuri sanitare;

-etaj 1 – sase birouri, casa scarii, camera, hol si sase grupuri sanitare.

Pretul cu care a fost scos imobilul la vanzare este de 4.302.464 (exclusiv TVA). Adica aproximativ 860.000 euro. Defalcat, terenul este evaluat la 695.168 lei, iar constructiile la 3.607.296 lei.

Trebuie spus insa ca imobilul este grevat de sarcini, avand ipoteca de rang I, ca urmare a dosarului de la DNA in care firma a fost condamnata.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani