Grid star
companii

EXTINDERE PE AUTOSTRAZILE A1 SI A2 – Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat MOL Romania

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat filiala din Romania a grupului maghiar MOL in extinderea retelei de benzinarii pe autostrazile A1 si A2.

Mai exact, SC MOL Romania Petroleum Products SRL a castigat 7 dintre cele 13 loturi pentru spatii de servicii concesionate de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA aflate pe tronsoanele Nadlac – Sibiu si Pitesti – Bucuresti ale autostrazii A1, respectiv tronsonul Cernavoda – Constanta al autostrazii A2.

Echipa implicata in proiect a fost formata din avocatii Iuliana Leon (foto) si Serban Paslaru.

Redam comunicatul casei de avocatura:

Tuca Zbarcea & Asociatii asista cu succes MOL Romania in extinderea retelei de spatii de servicii pe Autostrazile A1 si A2

MOL Romania Petroleum Products S.R.L. a castigat 7 din cele 13 loturi pentru spatii de servicii concesionate de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. in scopul utilarii/dotarii, operarii si intretinerii spatiilor pentru servicii aflate pe autostrazile din Romania deschise traficului rutier, situate pe rutele Nadlac - Sibiu si Pitesti - Bucuresti (A1) si Cernavoda - Constanta (A2).

Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au fost implicati in toate etapele procedurii de concesiune, activitatile avocatiale acoperind consultanta juridica cu privire la cerintele documentatiei de atribuire, structurarea legala a participarii cu oferta, pregatirea si depunerea ofertei, redactare raspunsuri la solicitarile de clarificari transmise de autoritatea contractanta, incheierea contractelor de concesiune. In prealabil, avocatii au asistat MOL si in etapa de consultare prealabila a pietei.

MOL continua o colaborare istorica cu Tuca Zbarcea & Asociatii in acest tip de proiecte, inceputa in anul 2015 cu ocazia unei proceduri similare pentru inchiriere spatii de servicii situate pe mai multe tronsoane de pe Autostrada A1.

Echipa implicata in proiect a fost formata din Iuliana Leon, Managing Associate, si Serban Paslaru, Partener.

Echipa specializata in achizitii publice, concesiuni si parteneriate public-privat (PPP) este una dintre cele mai renumite in Romania, potrivit ghidurilor juridice internationale Chambers & Partners, Legal 500 si IFLR, care plaseaza Tuca Zbarcea & Asociatii pe primele pozitii in clasamentul societatilor de avocati specializate in proiecte de investitii. Astfel, firma este recunoscuta 'pentru consultanta oferita in legatura cu diverse proiecte complexe de PPP' fiind 'una dintre cele mai titrate si exceland in special in domeniul PPP' (Chambers Europe). De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii 'are reputatia de firma cu cele mai multe proiecte PPP si eficienta dovedita in acest sens'. In special, clientii recomanda firma pentru 'siguranta, iscusinta, capacitatea de a oferi consultanta atat autoritatilor guvernamentale, cat si societatilor private' (Legal 500)”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani