Grid star
eveniment

FACTURA LA ENERGIE ELECTRICA – Ministrul acuza: „Este o forma de escrocherie”

Ministrul Energiei Virgil Popescu acuza ca unii furnizori de energie trec pe facturi consumuri estimate foarte mari, precizand ca i s-a intamplat si lui acest lucru.

Ministrul Energiei spune intr-o postare pe Facebook ca punand consumuri estimate foarte mari, factura va veni mai mare, iar furnizorii iau practic niste bani in avans pentru un consum care nu exista.

"Este o forma de escrocherie, exista amenzi pentru asa ceva. Mi se pare ca este o inselatorie pe care distribuitorii cu furnizorii o practica”

Iata postarea facuta de Virgil Popescu:

„Am primit mai multe sesizari de la oameni. Vreau sa trag un semnal de alarma asupra unui aspect! Am patit-o si eu si, se pare, multi alti romani. Exista anumiti furnizori care au si distributie, care am vazut ca trec consumuri estimate foarte mari.

Punand consumuri estimate foarte mari, factura va veni mai mare, practic iau niste bani in avans pentru un consum care nu exista, se folosesc de bani oamenilor. Ii rog pe cei de la ANRE si pe cei de la ANPC sa se verifice aceste lucruri.
Nu se poate sa se incarce facturile romanilor pe consumuri estimate care nu au nicio legatura cu consumurile facute in anii precedenti, care ar trebui sa aprecieze ce a consumat clientul intr-o perioada asemanatoare. Este o forma de escrocherie, exista amenzi pentru asa ceva. Mi se pare ca este o inselatorie pe care distribuitorii cu furnizorii o practic”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani