Grid star
eveniment

POSTA SABOTEAZA PSD PRAHOVA – Plangere penala pentru abuz in serviciu

Posta saboteaza PSD Prahova, acuza social-democratii din aceasta filiala judeteana, condusi de Bogdan Toader (foto).

Toader – care este si presedintele Consiliului Judetean Prahova – a anuntat miercuri, 23 septembrie 2020, ca va depune plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva lui Constantin Oprea, membru PNL si cel care conduce sucursala din Ploiesti a Postei Romane.

Mai exact, Toader reclama faptul ca Posta Ploiesti refuza sa distribuie in judet pliantele electorale ale PSD-istilor din Prahova, in ciuda contractului semnat in acest sens.

Inainte sa va prezentam anuntul de pe Facebook al lui Bogdan Toader, mentionam ca am vrut sa aflam mai multe despre Constantin Oprea, dar CV-ul acestuia este singurul indisponibil pe site-ul Companiei Nationale Posta Romana, spre deosebire de CV-ul celorlalti directori din CNPR (vezi facsimil 1).

Redam postarea de pe Facebook a sefului CJ Prahova (vezi facsimil 2):

Abuz in serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiesti a Postei Romane, din disperarea ca seful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Judetean Prahova. Le e frica sa nu afle prahovenii cine e cu adevarat.

Posta Romana Prahova, condusa de penelistul Constantin Oprea, se implica in campania electorala si refuza sa respecte prevederile contractului de distributie incheiat cu PSD Filiala Prahova.

Compania Posta Romana, prin Sucursala Regionala Ploiesti, refuza sa respecte prevederile contractului semnat la data de 21 septembrie 2020 cu Partidul Social Democrat Filiala Prahova pentru distribuirea materialelor de campanie electorala.

Desi contractul de distributie a intrat in vigoare chiar la data semnarii, acesta nu a fost pus in aplicare de catre Sucursala Regionala Ploiesti a Postei Romane. De mentionat ca plata contravalorii serviciilor a fost facuta anticipat.

Astfel, PSD Filiala Prahova a actionat in justitie atat Compania Posta Romana, cat si pe semnatarul documentului, directorul Constantin Oprea, pentru prejudiciile create.

De asemenea, PSD Filiala Prahova face plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele directorului Sucursalei Regionale Ploiesti, Constantin Oprea.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani