Grid star
eveniment

FOOD INTEL FORUM: 24-25 MAI - Solutii pentru a face bani

FoodIntelForum, editia a VI-a, va avea loc intre 24-25 mai 2023. Potrivit organizatorilor, impreuna cu zeci dintre cei mai mari conducatori din Romania si lumea intreaga, se vor cauta solutii pentru a face bani cu Blockchain.

La FoodIntelForum toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Iata anuntul FoodIntelForum:

“Disperatii se baga toti in crypto sa faca bani imediat.

Aproape toti vad doar profitul instant.

Aproape toti pierd banii imediat... 97% ajung fraieri.

'Bazatii' profesionisti nici nu se uita la crypto si implementeaza Blockchain. Pentru multi amatori care au facut ceva bani, Blockchain este un fel de strutocamila. Pentru profesionistii mari, cum ar fi VBR labs poate chiar si VDLaw Blockchain-ul este viitorul profit asigurat!

Vorbind cu Sabin Sarmas - Presedintele Comisiei IT&C din Camera Deputatilor, Marius Posa - Subsecretar de Stat - Ministerul cercetarii, inovarii si digitalizarii si cu inca alti 3 investitori seriosi am ajuns la concluzia ca toate firmele serioase care vor sa creasca macar putin trebuie sa implementeze Blockchain.

Pe 25 Mai, impreuna cu zeci dintre cei mai mari conducatori din Romania si lumea intreaga, cautam solutii pentru a face bani cu Blockchain.

La FoodIntelForum, editia a VI-a, 24-25 mai 2023, toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Sponsorii: Smart Home Development (Sponsor Platinum), Profi (Sponsor Silver).

Partenerii: ComputerLand Romania , Biris Goran SPARL, Auchan, Mirdatod Ibanesti, AgriCloud, GEI Consultanta Specializata, VBR Labs, Goodwill Consulting, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti, Academia De Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu-Sisesti, Academia de Studii Economice din Bucuresti, HORA, ASPES.

Parteneri Media: Food Biz, Agrostandard News, RomaniaFunctioneaza, Revista Economistul, Lumea Banilor, money.ro".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani