Grid star
eveniment

FURNIZAREA GAZULUI SI ENERGIEI ELECTRICE – Concluziile discutiilor dintre premierul Ciuca si ministri

Premierul Nicolae Ciuca a avut marti, 4 ianuarie 2021, o intalnire la Guvern cu responsabilii in domeniul energiei. Potrivit unui comunicat, din discutii a rezultat ca Romania nu va avea probleme in aceasta iarna cu furnizarea energiei electrice si a gazului.

Discutiile au vizat stadiul pregatirilor pentru sezonul de iarna, din perspectiva  evolutiilor sectorului energetic in Romania. Potrivit Executivului, in privinta furnizarii de gaze, sunt asigurate cantitatile de gaz pentru functionarea aprovizionarii in conditii de normalitate.

Iata anuntul Guvernului:

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciuca a avut o intalnire de lucru cu viceprim-ministrul si ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Florin Spataru, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, presedintele ANRE, Dumitru Chirita, reprezentanti ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz si ai Ministerului Mediului.
Discutiile au vizat stadiul pregatirilor pentru sezonul de iarna, din perspectiva  evolutiilor sectorului energetic in Romania.
Din analiza, a rezultat ca furnizarea energiei electrice este asigurata atat pentru serviciile esentiale, cat si pentru consumatorii casnici si alte categorii de consumatori.
In privinta furnizarii de gaze, sunt asigurate cantitatile de gaz pentru functionarea aprovizionarii in conditii de normalitate”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani