Grid star
business capital

GHINEA A FACUT ROMANIA DE RUSINE – Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea trebuie sa isi dea demisia. Deputata Oana Bulai: “Nu ne face cinste si care a pus o pata neagra pe imaginea Romaniei”

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, celebrul deja Cristian Ghinea, a facut Romania de rusine. S-a intamplat prin modul in care a conceput si redactat Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), care a fost retrimis Guvernului de catre Comisia Europeana.

Acuzatia a fost lansata luni, 14 iunie 2021, de Oana Bulai (foto), deputata PSD, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Astfel, aceasta subliniaza ca in timp ce alte state primesc unda verde pentru planurile de redresare intocmite, Romania a ajuns din nou oaia neagra a Europei. Totul din cauza ministrului Cristian Ghinea, care a produs un dezastruos PNRR, plin de greseli.

In acest context, Oana Bulai considera ca ministrul Cristian Ghinea ar fi trebuit sa isi dea demisia de onoare dupa esecul PNRR, nu sa astepte depunerea unei motiuni simple impotriva sa. “Dar onoarea e un cuvant prea mare...”, incheie Oana Bulai.

Iata atacul deputatei PSD Oana Bulai:

Cristian Ghinea, demisia!

In timp ce alte state primesc unda verde pentru planurile de redresare din partea Comisiei Europene, noi mai asteptam... Pana cand? Nu se stie. Motivul e unul singur: modul dezastruos in care a fost realizat PNRR de catre ministerul condus de Cristian Ghinea!

Astazi (n.r. - luni, 14 iunie 2021) a fost citita in Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Ghinea. Rezultatul 'muncii' sale ca ministru responsabil de PNRR l-am vazut: un document plin de greseli, care nu ne face cinste si care a pus o pata neagra pe imaginea Romaniei.

Esecul in privinta PNRR ar fi trebuit sa aduca o demisie de onoare a domnului Ghinea, nu sa astepte o motiune simpla impotriva sa. Dar onoarea e un cuvant prea mare...

Maine (marti, 15 iunie 2021) e votul si sansa ca dl Ghinea sa plece acasa!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani