Grid star
eveniment

GUNOIUL DE LA SECTORUL 1 – Scandal intre Clotilde Armand si Nicusor Dan

Scandal intre primarul Sectorului 1 Clotilde Armand (foto) si edilul dreptei unite de la Primaria Capitalei Nicusor Dan, in privinta gunoiului aflat pe strazile din sectorul pastorit de Armand.

Dupa ce Nicusor Dan a spus ca Primaria Sectorului 1 trebuie sa plateasca facturile emise de compania de salubritate: “este o responsabilitate pe care o are si eu sper sa se achite de ea", si astfel problema salubritatii sectorului se rezolva, Clotilde Armand a iesit la atac.

Nemultumita de solutia gasita de primarul Capitalei, Clotilde a explodat la adresa lui Nicusor Dan intr-o postare pe Facebook: ii cere sa nu mai complice inutil lucrurile, sustinand ca sunt nereguli in privinta tarifului pentru salubritate.

Iata postarea facuta de Clotilde Armand:

“Am ascultat declaratiile Primarului General privind situatia gunoaielor din Sectorului 1.

Acum, nu stiu daca actualul primar cunoaste la fel de bine contractul firmei de salubrizare cu Primaria Sectorului 1… insa apreciez ca ne-a oferit o solutie: sa platim facturile emise nelegal de aceasta companie.

Asadar, putem trece peste decizia Curtii de Conturi care a decis ca tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal, putem trece peste faptul ca nu avem buget votat si alocat pentru aceste facturi si nu putem face rectificarea bugetara din cauza deficitului de 1 miliard de lei, putem trece peste dosarul de la DNA privind cresterea nelegala a tarifelor.

Dar putem trece si peste faptul ca am inceput sa verificam facturile emise de firma de salubrizare si am gasit analizand aparatele GPS ale masinilor ca serviciile facturate nu au fost prestate?!

Daca putem face toate acestea atunci il rog public pe domnul Primar General al Bucurestiului sa ne trimita o dispozitie semnata/parafata de dumnealui prin care isi asuma achitarea acestor facturi. Toti expertii si tot aparatul Primariei Sectorului 1 o sa fie incantati. Va promit ca vom face tot posibilul si ne vom conforma. Pana atunci il rog sa nu mai complice inutil lucrurile”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani